
بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری(طرح جامع)
بیمه عمر و سرمایهگذاری بیمه پردیس یکی از انواع بیمههای زندگی میباشد که در کنار ارائه پوششهای بیمهای متنوع، زمینه سرمایهگذاری جهت منافع خاص از جمله بازنشستگی، سرمایهگذاری و تأمین مالی بلندمدت را فراهم نموده است. پوششهای این بیمهنامه طیف وسیعی از پوششهای فوت به هر علت، فوت بر اثر حادثه، نقصعضو حادثی، هزینه پزشکی حادثی، امراض خاص و معافیت از پرداخت حق بیمه و دریافت مستمری در صورت ازکارافتادگی کامل را شامل میشود.
سود تضمینی سرمایهگذاری در این بیمهنامه ۱۶درصد دو سال اول، ۱۳ درصد دو سال دوم و ۱۰ درصد از سال پنجم بیمهای به بعد بوده و در کنار تخصیص این سود، در پایان هر سال مالی، بیمه گذار در سود مشارکت در منافع بیمههای زندگی بیمه پردیس نیز سهیم خواهد بود.
شرایط خرید این بیمهنامه:
- سن بیمهشده: بدو تولد تا ۶۵ سال
- مدت بیمهنامه: ۵ تا ۸۵ سالگی بیمه شده
- حداقل مبلغ حق بیمه:۱۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال
- روش پرداخت حق بیمه: یکجا، سالانه، ششماهه، سهماهه، دوماهه، ماهانه
- سرمایه فوت به هر علت بیمهنامه: حداکثر سرمایه فوت به هر علت در بیمه پردیس ۱۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال است
- ضریب افزایش سالانه حق بیمه: ۰ تا ۳۰ درصد
- ضریب افزایش سالانه سرمایه فوت: ۰ تا ۲۵درصد
جهت دریافت اطلاعات تکمیلی میتوانید با شماره ۹۶۹۹۷-۰۲۱ تماس گرفته و یا به دفاتر نمایندگی بیمه پردیس در سراسر کشور مراجعه نمایید.
نحوه اعلام خسارت:
جهت اعلام خسارت میتوان با نماینده معرف بیمهنامه که مشخصات وی در بیمهنامه درج گردیده است تماس گرفت و یا از طریق سامانه خدمات پس از فروش بیمه پردیس اقدام نمود.
شرایط عمومی بیمهنامه عمر و سرمایهگذاری (طرح جامع)
سؤالات متداول
برای انصراف بیمهنامه عمر و سرمایه گذاری چه اقدامیباید انجام داد؟
بیمه گزار ميتواند حداكثر تا ۳۰ روز پس از تاریخ صدور بیمهنامه انصراف خود را کتبا به اطلاع بيمهگر برساند و بیمهگر موظف به استرداد حقبیمه دریافتی با کسر هزینههای پرداختی بیمهگر در صورت معاینه و آزمایش زمان انعقاد بیمه نامه، میباشد.
درصورت عدم پرداخت به موقع اقساط وامهای دریافتی از محل بیمهنامه عمر و سرمایهگذاری، آیا جریمه دیرکرد اعمال میشود؟
بله – در صورت عدم پرداخت به موقع اقساط جریمه دیرکرد اعمال می شود و در صورتی که مبلغ اقساط معوق از ارزش بازخرید بیمه نامه بیشتر شود، اقساط وام از محل ارزش بازخرید تسویه شده و بیمه نامه تعلیق می شود.
آیا اشخاص بیمار نیز میتوانند تحت پوششاین بیمهنامه قرار گیرند ؟
برخی از بیماریها با نظر پزشک و دریافت حق بیمه اضافی قابل بیمه شدن میباشد ولی بیماریهای لا علاج قابل بیمه شدن نمیباشد. در عین حال برایاینکه بیمهگر و بیمهگذار با مشکل مواجه نشوند بهتر است پرسش نامه با دقت مطالعه و تکمیل گردد.
درصورت ورشکستگی شرکتهای بیمه، تکلیف بیمهگذاران بیمه عمر و سرمایه گذاری چیست؟
طبق ماده ۶۰ قانون تأسیس بیمه مرکزی، در صورت انحلال و یا ورشکستگی یک شرکت بیمه، بیمهگذاران و بیمهشدگان نسبت به مابقی بستانکاران حق تقدم دارند و حتی در میان رشتههای مختلف نیز حق تقدم با بیمه عمر است. این قانون به این معنی است که در صورت منحل شدن شرکت بیمه و یا ورشکستگی، حقوق بیمهگذاران عمر در اولویت و رأس تمامی بدهکاریهای آن شرکت بیمه قرار میگیرد. شرکت بیمه ورشکسته باید قبل از هرگونه بدهی، حتی بدهی به دولت و بانکها، بدهی بیمهگذاران را پرداخت کند و این نشان از اهمیت بیمه عمر در قانون دارد. علاوه بر این شرکت های بیمه مطابق با آئین نامه های بیمه مرکزی موظفند درصدی از حق بیمه های دریافتی از بیمه گذاران را با نزد بیمه مرکزی اتکایی نمایند که این به معنی مشارکت بیمه مرکزی در خسارت های آتی شرکت های بیمه بوده و در بخشی از خسارت مطابق با درصد اتکایی سهیم خواهد بود.
آیا هزینه آزمایشهای اولیه در بیمهنامه زندگی و سرمایه گذاری در صورت رد پزشکی به بیمهگذار عودت داده میشود؟
بله در صورتی که بیمه نامه به علت مسئله پزشکی و با تایید پزشک معتمد صادر نگردد، هزینه آزمایشات انجام شده جهت ارزیابی ریسک بیمه نامه، به بیمه گذار مسترد می گردد.