بیمه
بیمه اتومبیل
بیمه منازل مسکونی
بیمه درمان خانواده
بیمه حوادث
بيمه های اتومبيل فراوانترين تعداد بيمه نامه را در عملكرد صنعت بيمه دارد كه نزديـک بـه 30 درصد پرتفوی صنعت را نيز به خود اختصاص داده است . اين رشته بيمه ای دارای سه زير رشـته است.
بيمه شخص ثالث كه جبران خسارتهای مالی و بدني (جانی) اشخاص ثالـث را بـه عهـده دارد اولين بار در دی ماه سال 1347 به تصويب مجلس وقت رسيد و از ابتدای سـال 1348 اجرايـی شد. اين قانون نزديک به 40 سال مورد استفاده قرار گرفت تا نهايتاً در سال 1387 مورد اصلاح قرار گرفت و قانون اصلاح قانون مذكور برای 5 سال به تصويب مجلس شورای اسلامی رسـيد و نهايتاً قانون مستقل جديدی در سال 1395 پس از طی مراحل تصويب و در 29 خـرداد 1395 اجرايی شد.
خودروی متعارف خودرويی است كه قيمت و يا ارزش بازار آن كمتر از نصف ديه ماه حرام سـال حادثه باشد و طبيعتاً خودروی نامتعارف خودرويی است كه قيمت آن از نصف ديه ماه حرام سال حادثه بيشتر باشد. بر اساس اين موضوع پرداخت خسارتهای جزيی دسـتخوش شـرايط جديـد شدند. بر اساس دستورالعمل بيمه مركزی ج.ا.ا پرداخت خسارت به خودروهای نامتعـارف عـلاوه بر محدوديت اعلام شده مشمول پرداخت بر اساس ارزش گرانترين خودروی متعارف گرديد.
غرض از ارايه بيمه بدنه اتومبيل سه هدف اصلي است :
-
در صورتيكه خودروی مقصر علاوه بر خسارت به زيان ديده خود نيـز دچـار خـسارت شود
-
در يک حادثه رانندگی مقصر فاقد بيمه شخص ثالث باشد
-
اگر پوشش بيمـهای شـخص ثالـث مقـصر حادثـه بـرای جبـران خـسارت خـودروی زيان ديده كافی نباشد
-
اگر خودروی زيان ديده خودروی با قيمت نامتعارف باشد